Φωτια Ηλεια / GREECE TODAY (EX SAVE ILEIA) : Φωτιά σε δασική έκταση στην ηλεία.

Φωτια Ηλεια / GREECE TODAY (EX SAVE ILEIA) : Φωτιά σε δασική έκταση στην ηλεία.. Νωρίτερα σήμερα, ο αντιπεριφερειάρχης ηλείας γιώργος γεωργιόπουλος είχε δηλώσει ότι «δεν έχουν. Το μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίζεται στο μέτωπο της ηράκλειας και σπεύδει στο σημείο ο αντιπεριφερειάρχης ηλείας βασίλης φωτογραφίες από τη φωτιά στη περιοχή λαντζόι. Στο σημείο έχουν σπέυσει 12 πυροσβέστες, με 6 οχήματα και 2 αεροσκάφη. #πυρκαγιά σε δασική έκταση πλησίον τ. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη βαρυμπόμπη:

#πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή ξηρόκαμπος ηλείας. Μήνυμα του 112 για εκκένωση των οικισμών μοναστηράκι και άγιοι θεόδωροι. Συγκλονιστικές φωτογραφίες από τη φωτιά στη βαρυμπόμπη. Συγκεκριμένα, η πυρκαγιά εξελίσσεται σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή σέκουλας του δήμου ανδρίτσαινας. Νέα πύρινα μέτωπα έχουν ξεσπάσει στην ηλεία και στη μεσσηνία.

ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ: Μάχη με τις φλόγες στην Ηλεία - fotia tora ...
ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ: Μάχη με τις φλόγες στην Ηλεία - fotia tora ... from images32.inewsgr.com
Συνεχίζεται η «μάχη» με τις φλόγες στο προστατευόμενο δάσος της στροφυλιάς (pics&vids). Η φωτιά όμως δεν στάθηκε δυνατό να περιορισθεί εγκαίρως και κατά τη διάρκεια της νύχτας τα εναέρια μέσα πυρόσβεσης δε μπορούσαν να βοηθήσουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς. Χωρίς ρεύμα η περιοχή, μάχη με τις φλόγες. Στο σημείο έχουν σπέυσει 12 πυροσβέστες, με 6 οχήματα και 2 αεροσκάφη. Σημειώνεται ότι η φωτιά στην ηλεία, που ξεκίνησε από την αρχαία ολυμπία είναι εκτός ελέγχου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες πάρχουν εγκλωβισμένοι σε στάβλο στην περιοχή του πελοπίου. Έτσι ξεκίνησε η φωτιά στη βαρυμπόμπη σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις. Μία νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην. O αντιδήμαρχος χάρης σπηλιόπουλος, επισημαίνει, ότι «η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη σε όλο τον δήμο της αρχαίας ολυμπίας και ένα άλλο μέτωπο της φωτιάς 'ανεβαίνει' προς τις κοινότητες».

Συγκεκριμένα, η πυρκαγιά εξελίσσεται σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή σέκουλας του δήμου ανδρίτσαινας.

Τι αναφέρουν οι κάτοικοι στο sputnik. Συγκλονιστικές φωτογραφίες από τη φωτιά στη βαρυμπόμπη. Επικεφαλής στο συντονισμό της επιχείρησης κατάσβεσης είναι ο διοικητής π.υ. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη βαρυμπόμπη: Φωτιά σε δασική έκταση στην ηλεία. Στο σημείο έχουν σπέυσει 12 πυροσβέστες, με 6 οχήματα και 2 αεροσκάφη. Σε εξέλιξη βρίσκεται μία δεύτερη φωτιά στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας. Στο σημείο επιχειρούν 46 πυροσβέστες με 16 οχήματα και δύο πεζοπόρα νέες εστίες φωτιάς ξέσπασαν στην ηλεία και συγκεκριμένα στις ηράκλεια του δήμου αρχαίας ολυμπίας. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά φαίνεται να έχει οριοθετηθεί και ελέγχεται. Μία νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην. Η φωτιά όμως δεν στάθηκε δυνατό να περιορισθεί εγκαίρως και κατά τη διάρκεια της νύχτας τα εναέρια μέσα πυρόσβεσης δε μπορούσαν να βοηθήσουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς. Συνεχίζεται η «μάχη» με τις φλόγες στο προστατευόμενο δάσος της στροφυλιάς (pics&vids). Εκκενώνονται και οι θρακομακεδόνες και το ολυμπιακό χωριό.

Νωρίτερα σήμερα, ο αντιπεριφερειάρχης ηλείας γιώργος γεωργιόπουλος είχε δηλώσει ότι «δεν έχουν. Μάχη σε δύο πύρινα μέτωπα σε ηλεία και ευρώτα. Πέρα από τις πυρκαγιές που μαίνονται στην. Η φωτιά όμως δεν στάθηκε δυνατό να περιορισθεί εγκαίρως και κατά τη διάρκεια της νύχτας τα εναέρια μέσα πυρόσβεσης δε μπορούσαν να βοηθήσουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς. Νέα πύρινα μέτωπα έχουν ξεσπάσει στην ηλεία και στη μεσσηνία.

Εξι χρόνια από την φονική πυρκαγιά στην Ηλεία: Οταν η ...
Εξι χρόνια από την φονική πυρκαγιά στην Ηλεία: Οταν η ... from www.iefimerida.gr
Συγκλονιστικές φωτογραφίες από τη φωτιά στη βαρυμπόμπη. Σε εξέλιξη βρίσκεται μία δεύτερη φωτιά στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, ενώ από την πυροσβεστική δόθηκε εντολή για την προληπτική εκκένωση. Εκκενώνονται και οι θρακομακεδόνες και το ολυμπιακό χωριό. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι κοντά στην κυανή ακτή, στην ηλεία. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή ξηρόκαμπος ηλείας. Η φωτιά όμως δεν στάθηκε δυνατό να περιορισθεί εγκαίρως και κατά τη διάρκεια της νύχτας τα εναέρια μέσα πυρόσβεσης δε μπορούσαν να βοηθήσουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς. Εντολή για την προληπτική εκκένωση τριών ακόμη κοινοτήτων, έδωσε η πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη βαρυμπόμπη:

Εντολή για την προληπτική εκκένωση τριών ακόμη κοινοτήτων, έδωσε η πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία.

#πυρκαγιά σε δασική έκταση πλησίον τ. Μήνυμα του 112 για εκκένωση των οικισμών μοναστηράκι και άγιοι θεόδωροι. Το μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίζεται στο μέτωπο της ηράκλειας και σπεύδει στο σημείο ο αντιπεριφερειάρχης ηλείας βασίλης φωτογραφίες από τη φωτιά στη περιοχή λαντζόι. Πέρα από τις πυρκαγιές που μαίνονται στην. Συγκλονιστικές φωτογραφίες από τη φωτιά στη βαρυμπόμπη. Έτσι ξεκίνησε η φωτιά στη βαρυμπόμπη σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις. Επικεφαλής στο συντονισμό της επιχείρησης κατάσβεσης είναι ο διοικητής π.υ. Συνεχίζεται η «μάχη» με τις φλόγες στο προστατευόμενο δάσος της στροφυλιάς (pics&vids). #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή ξηρόκαμπος ηλείας. Συναγερμός έχει ξεσπάσει στην πυροσβεστική καθώς μαίνεται φωτιά σε αγροτική έκταση στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή της βάρδας. Δραματική είναι η κατάσταση στην ηλεία με τα πύρινα μέτωπα να καίνε. Ένα χιλιόμετρο από τον αρχαιολογικό χώρο στην αρχαία ολυμπία οι φλόγες. Τι αναφέρουν οι κάτοικοι στο sputnik.

Νωρίτερα σήμερα, ο αντιπεριφερειάρχης ηλείας γιώργος γεωργιόπουλος είχε δηλώσει ότι «δεν έχουν. Συγκλονιστικές φωτογραφίες από τη φωτιά στη βαρυμπόμπη. Εκκενώνονται και οι θρακομακεδόνες και το ολυμπιακό χωριό. Νέα πύρινα μέτωπα έχουν ξεσπάσει στην ηλεία και στη μεσσηνία. Τι αναφέρουν οι κάτοικοι στο sputnik.

Ηλεία: Φωτιά Στο Μαζαράκι Πηνείας | Star.gr
Ηλεία: Φωτιά Στο Μαζαράκι Πηνείας | Star.gr from scdn.star.gr
Εντολή για την προληπτική εκκένωση τριών ακόμη κοινοτήτων, έδωσε η πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία. Τι αναφέρουν οι κάτοικοι στο sputnik. Μάχη σε δύο πύρινα μέτωπα σε ηλεία και ευρώτα. Η φωτιά όμως δεν στάθηκε δυνατό να περιορισθεί εγκαίρως και κατά τη διάρκεια της νύχτας τα εναέρια μέσα πυρόσβεσης δε μπορούσαν να βοηθήσουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς. Εκκενώνονται και οι θρακομακεδόνες και το ολυμπιακό χωριό. Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά φαίνεται να έχει οριοθετηθεί και ελέγχεται. Συγκλονιστικές φωτογραφίες από τη φωτιά στη βαρυμπόμπη. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή ξηρόκαμπος ηλείας.

Μάχη σε δύο πύρινα μέτωπα σε ηλεία και ευρώτα.

#πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή ξηρόκαμπος ηλείας. Σε εξέλιξη βρίσκεται μία δεύτερη φωτιά στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, ενώ από την πυροσβεστική δόθηκε εντολή για την προληπτική εκκένωση. Πέρα από τις πυρκαγιές που μαίνονται στην. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι κοντά στην κυανή ακτή, στην ηλεία. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο πριν από τη μία το μεσημέρι στην περιοχή ξηρόκαμπος, κοντά στην αρχαία ολυμπία. Συναγερμός έχει ξεσπάσει στην πυροσβεστική καθώς μαίνεται φωτιά σε αγροτική έκταση στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή της βάρδας. Νωρίτερα σήμερα, ο αντιπεριφερειάρχης ηλείας γιώργος γεωργιόπουλος είχε δηλώσει ότι «δεν έχουν. Εντολή για την προληπτική εκκένωση τριών ακόμη κοινοτήτων, έδωσε η πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη βαρυμπόμπη: Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά φαίνεται να έχει οριοθετηθεί και ελέγχεται. Η φωτιά όμως δεν στάθηκε δυνατό να περιορισθεί εγκαίρως και κατά τη διάρκεια της νύχτας τα εναέρια μέσα πυρόσβεσης δε μπορούσαν να βοηθήσουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς. Φωτιά σε δασική έκταση στην ηλεία. Μεγάλη κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων.

Posting Komentar

0 Komentar